imkanlar

Konut Uyg.Ar Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı [14 Haziran 2019]

Konut Uyg.Ar Genişletilmiş Danışma Kurulu toplantısı merkez bünyesinde bulunan öğretim üyeleri ve yardımcıları, lisans ve lisansüstü öğrencilerimiz, ilgili firma ve dernekler ile 14 Haziran 2019 tarihinde İTÜ Maçka Arı Kovanı Büyük Salon’da gerçekleştirilmiştir.  Merkezin kısa bir tanıtımının sonrasında Ekoköy projesi hakkında bilgi verilmiş ve görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Konut Uyg.Ar Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı [12 Haziran 2019]

Kamu kurumları, STK ve firmaların katıldığı Konut Uyg.Ar Danışma Kurulu toplantısı 12 Haziran 2019 tarihinde İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla 326 numaralı salonda gerçekleştirilmiştir. Toplantıda merkezin Ekoköy projesi üzerinde konuşulmuş; her birimin fikirleri ve projeye nasıl katkıda bulunacakları tartışılmıştır.

12ş2

12ş1

Konut Uyg.Ar Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı [12 Şubat 2019]

Konut Uyg.Ar Yönetim Kurulu toplantısı 12 Şubat 2019 tarihinde İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla 326 numaralı salonda gerçekleştirilmiştir. Kurul yapılacak çalışmaları belirleme ve stratejik planı oluşturma konusunda görüş alışverişinde bulunmuştur.